Familie (G.V.W.)

Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat ons ma thuis kon blijven, dat was dan ook haar grootste wens. We willen graag onze bijzondere dank uitspreken aan alle hulpverleners en medewerkers van uw diensten. Alleen hadden we dit nooit gekund, maar door de zorg die geregeld werd door de zorgcoaches konden we haar nog een mooie tijd in haar eigen huisje bezorgen. Door jullie wordt de wereld écht een beetje mooier.

Familie (G.V.C.)

Onze moeder werd zeer goed ondersteund vanuit het project. Wij vinden het dan ook een prachtig initiatief met prachtige mensen die luisterden naar onze behoeften. Spijtig genoeg was de samenwerking van korte duur maar reuze bedankt voor de goede zorgen!

Mevrouw L. G. (83) uit Gent

Mevrouw L. G. (83) uit Gent is zwaar zorgbehoevend. Sinds het overlijden van haar man woont mevrouw L.G. al 7 jaar alleen, toch kiest ze er voor om thuis te blijven wonen. Dankzij de hulp van ZORG24 lukt dat, ook al is dit niet altijd evident. 

“Moeder is zo goed als volledig verlamd. Ze kan niet zelfstandig eten of naar het toilet gaan. Wij als kinderen komen geregeld langs en in het weekend hebben we een beurtrol, maar zonder het zorgpakket op maat zouden we het niet redden. Elke dag van 7u30 tot 16u30 is er een verzorgende die taken uit het huishouden doet, kookt en mijn moeder bijstaat. ’s Avonds komt er iemand langs om te helpen bij het avondeten en haar ondersteuning te bieden bij het slapen gaan. Bovendien komt er drie maal per dag een verpleegkundige langs en twee maal per nacht staat er een zorgkundige klaar om te kijken of alles goed verloopt. Dit gehele zorgpakket wordt gecoördineerd door de zorgcoach, die ook de contacten met de kinesitherapeut en het wekelijkse ambulancevervoer naar het ziekenhuis regelt. Ik heb 3 à 4 keer per week contact met de zorgcoach, soms dagelijks. Er is bijna constant iemand bij mijn moeder, en dat geeft me een gerust gevoel.”